Ledig stilling: Slamsugerchauffør

Bedre løn – Bedre vilkår

JG Kloak ApS oplever i øjeblikket en stor tilgang af opgaver fra nye og eksisterende kunder, og har derfor brug for en ekstra medarbejder.

Har du lyst til at være en del af et kloakfirma, der vægter kundetilfredshed højt og lægger en ære i at løse kundernes behov, når de opstår, så er du måske lige den medarbejder vi efterlyser. 

Hos JG Kloak finder vi det vigtigt at kunderne får en ordentlig behandling, og at vi ikke lover mere end vi kan holde. Respekt og ordentlighed vægtes højt. 

Som person har du let til smil er positiv og serviceminded, og dette kommer gerne til udtryk i samarbejdet med vores kunder. 

Du vil deltage på lige fod med de øvrige medarbejder i fordelingen af arbejdsopgaverne. 

Er du nysgerrig på, at høre nærmere så ring til John Greve på tlf.: 2513 5323 eller send en mail til jg@jgkloak.dk 

JG Kloak lægger vægt på godt samarbejde, og det er vigtigt at vores kommende medarbejder passer ind i det nuværende team, derfor venter vi gerne på den rette medarbejder.


Uopfordret ansøgning

Er du interesseret i, at arbejde som Chauffør, medhjælper, TV-operatør, m.m. i en virksomhed med vækst og fremtidige muligheder? Så send os en uopfordret ansøgning med vedhæftet CV, samt en kort beskrivelse af dig på jg@jgkloak.dk. Du kan også ringe på 2513 5323, hvis du har yderligere spørgsmål til eventuelle arbejdsopgaver m.m.

Med venlig hilsen
John Greve
JG Kloak

jg@jgkloak.dk
25135323